Otthonról a legjobbat!

Stelázsi bolt

Üzletünket azon kedves vásárlóink népes csoportja hívta életre, akik városi életvitelükkel együtt is élvezni szeretnék a vidék hamisítatlan ízeit, amelyeket egykoron nagyanyáink legendás stelázsiján lelhettünk fel.

Megtalálható a kínálatunkban a tradicionális kézműves finomságok teljes tárháza. Az üstben főtt szilvalekvártól a tiszta mézek, házi kolbászok, szalámik, sonkák, érlelt és friss sajtok, kenyerek, olajok, édességek és egyéb nyalánkságok, mint például a szarvasgombás termékek.

Azért, hogy minél többet tudjunk találkozni az érdeklődőkkel, nem csak a boltunk ajtaját tárjuk szélesre, hanem hazai és külföldi rendezvényeken is részt veszünk. 

Sokan számítanak már ránk a:

Budai Gourmet-en, 

Édes Napokon, 

Etyeki Pikniken, 

Pozsonyi Pikniken, 

Vince Budapesten, 

és a Corinthia Szálló szinte összes boros rendezvényén

Jelen vagyunk nagy nemzetközi gasztronómiai kiállításokon is, mint pl. a berlini Grüne Woche, a párizsi SIA, milánói Nemzetközi Kézműves Kiállítás és Vásár, Brüsszeli gasztronómiai rendezvények, csak hogy a legfontosabbakat említsük.

Sokszínű palettánkról, szívesen vállaljuk ajándékkosarak összeállítását jeles családi alkalmakra, esküvőkre, céges ajándékozásra.

A SolarAurum Card tulajdonosoknak szóló ajánlatot itt találja:  

Várunk minden régi és új vásárlónkat szeretettel.